(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сочувствую))
-
Какая провинция? При смене закрытого на открытый вп тут же выдали бумажку с новым охипом - можно юзать сразу же Карточку прислали позже
-
-
Ohip карту не надо менять при смене адреса, достаточно уведомить на сайте. Это так, для справки
-
Ахха, чув я байки про те що у приватних лікарі гірші, але це частіше розпускають люди хто не дуже що в медицині тямить, або чув від когось. Приватні клініки самі по собі не означають що там точно добре буде, або навпаки що державні то точно погано, але частіше у державних люди хто вже не навчається сучасній медицині, хто не прагне рости, розвиватись, зато вони добре люблять розповідати як в них не гірше ніж у приватних. То що ви кажете - то часткові випадки ві вони можуть бути в обидві сторони. Але наприклад в мене народилась дитина перша, прийшла лікар державна додому, в решті зрозумівши хто вони і що - я попросив їх ніколи не наближатись до нас та моєї дитини, що ми якось без них.
-
Да хоть инфаркт, хоть перелом сложный, хоть онкология. Ребёнку кожную инфекцию 6 месяцев 4 разных доктора лечили, начиная с платного и заканчивая областной, в итоге тут в walk-in врач выписал мазь, в течении недели проблема ушла. Роддомы земля и небо.
-
Доступна - да, если есть деньги Развита - скорее нет На весь Киев 1 клиника имеет апарат для сложной лор операции (собственный опыт)
-
Вважати можна що завгодно, тільки живуть від тої медицини менше. Приватні клініки окрім Феофанії нічого серйозного не лікують
-
К стати про аппендицит Пошёл я в добробут в Киеве на чекап, сказал что желудок болит, показал где, 3 дня уже В итоге подозрение на аппендицит Вызвали скорую, ибо в том отделении ничего нету Скорую ждал почти час и ещё 1.5ч ехал в другое отделение