(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так я і не Мауглі, щоб мені тільки природу подавати) Вартість житла - норм дом від ляма, інфраструктура - остранспо 5 років строїть нову гілку типа метро. Трафік так, але он у нас 2 дні тому пів Оттави стояло, бо вінтер шторм, і всю техніку відправили за місто. Ще питання в нетворкінгу, типу більшість тут сімейні люди, вони збираються на дитячі вечірки (чи як воно), і все… Тобто рілі все, сидять, п’ють чайок, поки діти собі пісочок колупають.
-
В сторону Азовстали если с Металлургов поворачивать на Шевченко
-
я знаходив the odin project та freebootcamp. починав odin, та без ментора було важко, тому і обрав українскі.
-
А вот та 12-14 этажка, которая на 3й фотке, это тот же дом, который на твоей фотке на первом плане как бы
-
Дом напротив Сильпо(Imago)
-
всім привіт на роботі шукають: broadridge.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Product-Marketing-Manager_JR1052763?locations=1673d100c03c01223722d444811f9ed6 можу помогти з рефералом.
-
У меня другие виды того квартала
-
Ну Виват он раньше был) В 2022 это была уже Грация
-
А в чому проблема проїхати 20км? Поза торонто це не займає півжиття. Враховуючи що нормально платять здебільшого в штатах і працювати віддалено то немає принципової різниці звідки працювати, але є значна різниця в перевантажені інфраструктури, вартості житла, трафіку та ін. В торонто теж майже немає Укрраїнської кухні (3 заклади), за цим як раз потрібно в Вінніпег, едмонтон, калгарі- там значно більше. Про стейки не вірю, навіть в ватерлу-кітченері десяток місць де дуже добре роблять (краще Київа або Львова)
-
Я просто фотку увидел, которую ты скинул
-
Я знімаю зараз квартиру в будинку 2021 року.
-
Але я не довго шукав. Я менше ніж за тиждень вже підписав договорі оренди.
-
Я тут живу вже більше 8 місяців, навіть працюю, і обійшов Оттаву зі всіх сторін по суті. Музеї - так, але в Торонто кращі, наприклад роял. Активності - раз на місяць фестиваль їжи різних країн, концерти - якійсь локальні. Супер - природа - так, вона гарна, але до неї треба їхати від 20 до 200 км. Для дітей - можливо, але чомусь більшість їздить у Монреаль, або за 50км в аквапарк. Галереї - в Торонто краща і більша. Пікапи - зовсім ні, але це показник. Якщо б мені було десь 35-37, у мене б було 2є дітей - то це ідеальне місто, безпечне і гарне. Ооо, і робота, вона тут є, так. Але ти тут будеш отримувати на процентів 30 менше ніж в Торонто, при вартості житла на процентів 15 нижче ніж в ГТА/Торонто) П.с о, ще їжа, норм суші-барів на 1.5 лямів - 3, норм стейк хаус - 2 шт, інші привезуть підошву, укр кухні нема, частина магазів европейских - русня, наприклад Сталічний
-
я навіть в магазинах не бачив техніки під забудову. плити ще можна знати, а холодильники щось не попадалися. То само з туалетами. З тих готових квартир, жодного будинку не бачив, щоб бачок унітаза захований і душ зі шлангом. При чому ходив дивитися новій будинки і квартири де ще ніхто не жив.
-
Ну у меня тоже к самолётам странное отношение, если шумят, какое-то чувство дискомфорта, хотя сейчас уже конечно меньше