(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вже була у них. Всюди дуже повільно просувається з пошуком роботи. Дякую за емейли
-
Вони допомагають безкоштовно саме українцям, але працюють більше з тими, хто вже там. Також можуть підказати прдібні організації в інших містах
-
Я точно знаю є в Торонто ACCES Employment. Напишіть сюди [email protected], [email protected]
-
Щось все більше думаю про Монреаль для переїзду..
-
А в Торонто?
-
В Монреалі, але знаю, що і в Калгарі було щось подібне
-
Це в якому місті?
-
В бургеркинг ходил небыло времени на резюме, потом Маска нужно было разложить а то все думают он против Украины а он просто крутит рынком в своей обычной манере
-
Да не сегодня шабат же
-
Важливо, різні доходи по різному оподатковуються
-
~50% это если «просто доход», зарплата и подобное. А если это доход от бизнеса выведенный как дивиденды от канадской компании то ставка значительно ниже, имея 1кк дохода в год никто их себе не платит как зарплату
-
~36%. Google eligible dividends
-
Я на такую фигню ходил www.meetup.com/devops-vancouver-bc-canada/events/288587809/, но мне что-то не зашло. Там все такие умные сидят, даже поговорить не с кем.
-
До речі були вчора на ярмаркі вакансій і там багато контор, які безкоштовно допомагають з резюме та профілем в Лінкедін. Проводять якісь тренінги по пошуку роботи
-
Думайте дуже гарно. Мені після новобудови в центрі Кракова, Мореаль якось не дуже зайшов в перші дні, але починаю звикати до брудних вікон. Знайшов кілька ьагатоквартирних будинків нових і сам даунтаун наче нічого. Може за місяць звикну, але все ще поглядаю на Калгарі.