(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але я не довго шукав. Я менше ніж за тиждень вже підписав договорі оренди.
-
Я тут живу вже більше 8 місяців, навіть працюю, і обійшов Оттаву зі всіх сторін по суті. Музеї - так, але в Торонто кращі, наприклад роял. Активності - раз на місяць фестиваль їжи різних країн, концерти - якійсь локальні. Супер - природа - так, вона гарна, але до неї треба їхати від 20 до 200 км. Для дітей - можливо, але чомусь більшість їздить у Монреаль, або за 50км в аквапарк. Галереї - в Торонто краща і більша. Пікапи - зовсім ні, але це показник. Якщо б мені було десь 35-37, у мене б було 2є дітей - то це ідеальне місто, безпечне і гарне. Ооо, і робота, вона тут є, так. Але ти тут будеш отримувати на процентів 30 менше ніж в Торонто, при вартості житла на процентів 15 нижче ніж в ГТА/Торонто) П.с о, ще їжа, норм суші-барів на 1.5 лямів - 3, норм стейк хаус - 2 шт, інші привезуть підошву, укр кухні нема, частина магазів европейских - русня, наприклад Сталічний
-
я навіть в магазинах не бачив техніки під забудову. плити ще можна знати, а холодильники щось не попадалися. То само з туалетами. З тих готових квартир, жодного будинку не бачив, щоб бачок унітаза захований і душ зі шлангом. При чому ходив дивитися новій будинки і квартири де ще ніхто не жив.
-
Ну у меня тоже к самолётам странное отношение, если шумят, какое-то чувство дискомфорта, хотя сейчас уже конечно меньше
-
Шукати бескоштовні курси IT
-
betable.bamboohr.com/careers/7
-
Є бюджетне житло, таке як ти описав, а є середній та преміум. І там вже все є і досить різномітно
-
Мариуполь?
-
ну я навіть не про конкретне житло. Я навіть дивився колись просто розповідь ріелтора. Там він розказував, що тут не прийнято будувати по інших стандартах, бо вони їх тут продають кожні 5 років, бо переїжджають. І якщо збудувати будинок в німецькому стилі, то його буде складніше продати. Це якщо коротко, але там більше нюансів.
-
Я вот не представляю, например, работу генералов которые могут отправлять на смерть. Но при этом это сохранит больше жизней. Мне кажется, что было сделано максимально правильно, на сколько это можно было. По другому было бы еще хуже, еще больше смертей