(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є бюджетне житло, таке як ти описав, а є середній та преміум. І там вже все є і досить різномітно
-
Мариуполь?
-
ну я навіть не про конкретне житло. Я навіть дивився колись просто розповідь ріелтора. Там він розказував, що тут не прийнято будувати по інших стандартах, бо вони їх тут продають кожні 5 років, бо переїжджають. І якщо збудувати будинок в німецькому стилі, то його буде складніше продати. Це якщо коротко, але там більше нюансів.
-
Я вот не представляю, например, работу генералов которые могут отправлять на смерть. Но при этом это сохранит больше жизней. Мне кажется, что было сделано максимально правильно, на сколько это можно было. По другому было бы еще хуже, еще больше смертей
-
Зрозуміти що рієлтер бреше дуже просто - відкриває рота значить бреше. Йому як будь якому іншому продавану потрібно продати те що в нього є, і дуже мало хто скаже що в мене тільки сміття, але ось там є нормальне
-
Це село де є купа культурних активностей (музеі, галереі, театр), це село має купу активнстей для дітей та підлітків, і супер природу навколо. Пікапи тебе особисто ображають? Все краще ланосів та повнолітніх пасатів.
-
А є якісь більш бюджетні варіанти? Я просто не потягну, 3 місяці вчитись і віддати +10к
-
Ну у мене воно цілком пристойне, не таке як було в Польщі, але для Канади цілком. Просто я навіть в оголошеннях такого не бачив, як продав в Кракові. І ріелтори про то кажуть, що це Канада. тут все таке. Ну думаю не все але 99% точно.