(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поехать похавать кокосы по 20$ на Ямайке в ноябре и в декабре сломать ногу на польских горах
-
Чево, всмысле, не правильно отослали с Оттавы?
-
Ну отпуск / поездку на выходные в штаты(если есть виза) никто не отменял, до пр)
-
Имхо, если бы это планировалось, вместе с овп ввели бы
-
если не собираешься уезжать из Канады, то смысла 0
-
скоро это может 2-3 года)
-
Да, спустя 4.5 месяца после приезда, пора бы
-
Чегооооо 😂😂😂
-
можна не платити нічого якщо заповнили цю форму при лендінгу в Канаді і поставили печатки на customs в аеропорту www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/bsf186-eng.html (ось тут загальна стаття щодо цього варіанту arrivein.com/daily-life-in-canada/moving-your-belongings-to-canada-as-a-newcomer-what-you-should-know/) якщо провтикали з цією формою (в мене така ситуація і була), то все одно можна розмитнити без податків, якщо все що отримуєте коштує суммарно менше 10к CAD (зараз не можу знайти лінку, але в мене так спрацювало на work permit - декларував під час розмитненя у CBSA офісі в YYZ) але це все варіанти з розмитненням, я так розумію з коментів вище, що часто відправляють декларуючи вартість меншу за імпортний ліміт і воно доходить без розмитнення в Канаді
-
Ну я вот неделю назад получил посылку свою, там вроде не было ещё таких правил, даже не знаю что вам подсказать, а вы в другое отделение пробовали поехать ?
-
Привет, есть )