(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
кидай в ЛС гру яку випустив бо дуже цікаво
-
Ще cv не обновлював, но я вважаю що достатньо. Я практично сам випустив АА гру яка дала гарний результат. хочу щось знайти на UE бо він мені ближче і приємніший
-
той же вечір сказав йди додому і завтра тобі додатковий вихідний а якщо почекаешь годинку то в бар підем пригощаю))
-
він каже ти шо йобнувся там же повільний JS а я кажу та не жени дай 30 хв покажу а тоді хуяк і на практиці через 30 хв дивимось 90к записів прорахувалось риалтайм на фронті поки юзер в табличці мишою вибира рендж записів так ще й інтерактивно а не серв задрачювать
-
++ я ще в 2013 свому шефу сказав давай я з беку віддам без обчислення а на фронті порахую бо сервер то один в нас а кліентів 1500 і кожен їбе серв побудуй мені за 2 місяці шо там по моему автопарку
-
Я в 2015 році: Фу реакт, якесь лайно не буду ніколи його юзать 2017: Реакт нетів то моя любов 2018: все теперь я бекенд дев, нода то моя пешін 2019: в дупу цю ноду, реакт це тєма, хуки вааапще новий левел 2020: ковід ковід ковід, ресьорчу на індід 2021: Падхаді пакупай реакт, реакт нетів, нода, сі плюс плюс, джава, свіфт, все що хочеш 2022: Джквері, добрий день.
-
та хай воно конем
-
ахах я таке не роблю але є такі шо роблять select * from tablename
-
тож і фронтів тре більше
-
та ну проекти різні але купа проектів то для беку як 100+ разів зробить те саме а на фронті кожному кліенту свої забаганки і це не перевикористати одней й те саме а знов і знов трохи інше
-
але у галери не було жодного фронта під мобайл а ті що під веб були тих позвільняли бо воно тупе не може не хоче світчитись
-
взагалі я міг би робити бек десь під 3 прожекти паралельно встигаючи за 3 фронтами якби тих фронтів вистачало
-
брали на стороні контрактора на Flatter + я робив бек під нього