(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну мені здається що тут веб 3.0 буде тільки через 10 років... Але ж так, клієнти то більшість з США
-
я ще не в Канаді але галера де я був Харківська вона шукала кліентів з США + EU
-
деякі галери не вміють ще мобайл досить якісно й вони вмовляють клієнта ну будь ласочка купи в нас оновлену версію веб ми навіть мікросервіси вже можемо швиденько замість твого моноліт
-
Судячі з апплікух банків то тут повний ассемблер с цим
-
А в Канаді це як? Відстає? Бо у нас мобільну апку мала кожна кофєйня
-
От це цікава думка. Є ще така фігня як PWA... От як в сучасному світі знати що завтра тебе не турнуть з роботи бо якійсь Ілон (прості господі) Маск не запілить очередной автоматізатор)
-
а в мобайл ще не всі перейшли а хтось нова компанія й зразу розуміє що тре мобайл а веб то вчорашній день для бізнесу тож сейлам легше продати мобайл ніж веб
-
веб раніше почався та вже багато бізнесу мають сайти чи продукти під веб тож нових замовлень мало
-
то все dust in the wind є лише тенденція бізнес переходе більш в мобайл
-
Я теж мав проекти, але це було щось на кшалт: 5к фронт, та 3к на РН
-
Весь період з його появи до 2022
-
Я мав роботу та пропозиції стабільно з 2016-2017
-
це про який період ви кажете?
-
я думаю навпаки, під браузер можна легко знайти норм проект, а от під кросплатформ - тяжко, тому що це всього навсього дешеве рішення нативної розробки.
-
скоріше ті 500к на рік то будемо згадувати як ціни на квартири у 2008
-
В Україні РН нікому нафіг не потрібен був, ну прям дуже мало вакасній було
-
Ні, але бачу що вакансії в нейтіві цікавіші, та от і думаю. Я взагалі бачу тенденцію як фронт стає другим QA в плані конкуренції, тож шукаю куди світчитись в майбутні 5 років, коли нас замінить штучний інтелект гітхаб формошльоп
-
я вважав і продовжу вважати що айтішники у 2020-2022 то дужже зажраті айтішники бо ціни не складуть собі
-
А працюєте як мобайл дев? Мені просто цікаво дізнатися про зп які тут, а то мені платять не дуже багато ахах)
-
Почитав оті 100+ повідомлень і не зрозумів про що о то ви балакаєте. Зі сторони С++ одні матюки якісь)))).
23 Jan 2023, 01:02
78341/633893
5 minutes ago