(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це не расизм доречі а констатація фактів)
-
Та ще безумовно швидкість роботи вища, тут зрозуміло
-
Тіпу один разраб за 200к дешевше ніж 2 за 150?
-
ви просто деешевше ніж swift + kotlin
-
а веб звічайній то ж під ПК й він витісняється якраз мобайл сегментом
-
Коли я його задротив в 2017 я не міг знайти жодного проекта, а зараз всім він різко став потрібен, тож це переспектива. Хоча особисто я вважаю це одним з найгірших витворів сучасного фронта)))))
-
реакт нейтів просто то мобайл а він росте
-
Я навіть не можу згадати коли я останній раз запарювався з тестуванням адаптиву. Я вже CSS не писав може місяці 3)))
-
Мені дуже повезло що вмію на реакт нейтів. Баги на андроїдаї ніколи не закінчаться скільки їх не фіксай.
-
Ну оце мене і непокоїть) Тіпу час складних анімайцій і якоїсь супер логіки залишився в 2020 десь... Зараз є купа просто купа готових юай кітів, де просто тему налаштувати, та запити до бекенду правильно створити. Звісно це не всюди поки що, але ж тенденція
-
да никто не боится, просто нам также лень его делать)
-
А, теперь поняв, вибачте) Я робив ресьорч, на фронт така статистика вакансій була: Україна – до 500 Польша – >2k Німеччина (несподівано) -> 7k Канада – -> 5k USA –> 15k Spain –> 2k
-
я кажу шо мені лінь фронт робить тому незнаю чого ви так за фронт боїтесь бо фронт багато ще де потрібно робить
-
А що у вас за скiли?
-
Вибачте, щось не поняв ваш коммент))) Не вважаю себе генієм у фронті, але наче не лінувався ніколи і по 12 годин працював)
-
тож ви дуже потрібні але мабуть не в Канаді
-
я не вмію фронт бо лінь
-
fullstack js)
-
Я думал об этом, фронт не вечный, да и мы не молодеем. Думаю AI поживет чуть дольше чем фронт
-
можна мабуть в США головний офіс а в Канаді компанія аутсорс працююча на США головну це для оптимізації податків
23 Jan 2023, 01:02
78374/634457
8 minutes ago