(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В канаді теж куа мануальних нема толком якшо шо
-
200к? Чи 50? Так епам це не англ компанія
-
І Україні б мав свої 3600 з 5%
-
Ксенофобія то тебе де покусали? Он скільки наших поїхало і все ок
-
Ну мені так платять в єпамі
-
Ну та тому я зараз з сдета хочу в розробку, поки не беруть
-
jannoel kasim: user has been CAS banned
-
Ну в куа може і так хз, але разраби в лондоні і по 200 отримують Знайомому 160 пропонували не в лондоні
-
англія не про високі зарплати, 40-50к максимум шо можна мати на єпамі для сдетів або автомейшинів позицій мануальних тестувальників тут майже нема, якщо є то їх забирають індуси або самі ж англійці, найбільший мінус тут то англійська ксенофобія, я вже не раз чув що ми вам тут мігрантам не раді від англіків
-
Цікаво. А хтось володіє інформацією щодо вилки зп для С++ 5+ років досвіду? Індід я дивися. Але дивлячись як вони статистику по вартості житла збирають то якось менше довіри стало. Одразу пробачте за слизьке питання.
-
скажімо так, як стартова зп на перший рік ок, але вже на другий варто пошукати на х2
-
Кімната як варіант, якщо хоче саме в торонто, наприклад, жити. А далі з часом вже або відкласти на взнос, або потім знімати однушку собі
-
може бути і ок, але не в великих містах, бо рента все з'їсть
-
Щось зп не дуже. І це AQA😑 доречі, а що в UK з роботою, є сенс ?
-
Та це і в канаді окей, особливо шо він сам живе і тільки починати буде, ньюкамер
-
на день независимости США с 4 по 6 июля в шутингах было убито 220 + 400 раненых
-
може в англії (не лондон) це окей
-
А що означає через 5 років вийти з іт в професію для душі? FIRE тут можливий тільки за років 30, а легко свічнутись вийде тільки з гарною подушкою
-
Мало? Хуясє, чистими це не мало А скільки треба куа платити з його досвідом, покажи ці вакансії і % співвідношення таких вакансій до інших по ринку
-
Все равно жилье там нельзя строить, вот и думают
23 Jan 2023, 01:02
79922/642808
5 minutes ago