(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ближний бой на войне — большая редкость
-
наши неуязвимы перед артиллерией где у нас соотношение 1 к 10?
-
В Кракові був пілотний проект з автоматами як в Германії, де можна вкинути пластикові пляшки і металеві банки і бонуси виміняти на якісь ніштяки. Потім прикрили, але планували запустити вже як в Германії. Правда деякі магазини мали такі автомати, але приймали пляшки куплені у них. Бачив подібні автомати в Монреалі, але вони були в неробочому стані. Заради 2 плішок по 10 центів, якось не прикольно їхати десь, щоб потусити з бомжами.
-
Последний раз звучала цифра 1 к 10 в рамках Соледара. А так 1 к 4-5 до этого официально говорили. Я думаю это больше похоже на правду, тк наши лучше обеспечены и больше жалеют личный состав, тк нет таких человеческих ресурсов
-
*в выхлопную трубу
-
Причем дышать в затылок нужно на дороге тоже
-
Я так раз лоховато по приезде в Украину постояла на расстоянии, получила плюс два человека перед собой и вспомнила навыки выживания)
-
А ось нещодавно стояв в волмарті на касі, відчуваю що мене хтось в спину тицяє, обертаюсь дівчина стоїть прям мені в затилок диха, і позаду неї чоловік каже їй "киця, відійди від дядька, ти його нервуєш"
-
Обычно собираешь их в гараже, отдаешь школе на ботлдрайв, и они прям хорошо зарабатывают
-
Это уже что-то на бедном какой-то неведомый мне лайфхак
-
Доречі один раз була черга, так всі хоумлесс чемно стояли в черзі з дистанцією
-
якось не має бажання на трамваї їхати через пів міста, щоб дві пляшки здати.
-
Угу, можна з хоумлесс потусити і ще і грошей отримати
-
Я б переживав якби всі були в Польші 😅
-
Еще и денежек в ботл дипоте дадут, Калгари - город возможностей
-
И приложение еще есть на телефон
-
Значить то у нас так. Хоча позиціонують себе як еко френдлі
-
Мне на почту брошура пришла с описанием что куда выкидывать
-
У нас так. Я просто переживаю, что мы все не в Польше
-
Пляшки в bottle deport. У нас картон і папір окремо, ресайклін і побутове. Теж Калгарі
23 Jan 2023, 01:02
8067/635702
3 minutes ago