(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@six0four у вас не так?
-
так я поправи, один забув
-
И мы не в Польше
-
Пичалька. У нас био, пластик/метал, стекло, бумага, остальной мусор. Итого 5 контейнеров.
-
Сортують але не так. Тут два контейнери рециклінг і звичайне сміття і я так і не зрозуів куди викидати скляні пляшки. Ставлю поруч. В Кракові 5 контейнерів: біо, (платик,метал), скло, папір, змішане
-
пощастило, але то не скрізь, у мене в одній спальні наче норм, а в іншій чути як сусід музику цілу ніч слухає
-
В калгарии мусор не сортируют?
-
ну я останні 3 роки жив в Кракові і там совком не пахне. Я правда жив тільки в новобудовах, але і старі будинки мають щось типу ОСББ, стан звичайно ще совковий, але збудовано багато нових і то перекриває. Транспорт майже весь новий і щоночі вилизується, аж сяє. Вони трохи дивляться на Германію і стараються робити за тими ж стандартами. Сміття сортують і т.і.
-
Ты в Польше наверное живёшь
-
Живу в кондо со встроенной техникой и отличной шумоизоляцией
-
Варшава, Краков, Катовице и тд
-
2-10 лет назад
-
Може вони виїхали ще під час совка? Я би так не сказав. За останні роки, Польща значно продвинулася. Взяти хоча б те, як вони зараз будують. Там скрізь нові технології. На відміну від Канади, де все як 50 років тому. Ванні кімнати роблять так само, як було 50 років тому. Поняття забудована техніка взагалі не існує. Про шумоїзоляцію взагалі мовчу.
-
Дякую велике 🙏
-
Ну від початку коли почав готуватися
-
А можеш весь список своїх пройдених задачок скинути?
-
мне кажется (именно кажется) что можно, где то даже читал, что можно. другое дело что если виза закончилась и человек выехал то или уйдет за долги жилье или как то будет иначе решаться. с другой стороны если можно платить то может и не будет проблем до тех пор пока не выплатишь и не надо будет как то еще оформлять документально