(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не знаю, мне сказали мол деманд упал щас так что нет позиций, но я мидл так что все возможно
-
Хм, чогось моїм знайомим сказали шукати іншу роботу і поперли навіть з наявних проектів під надуманими причинами
-
Так а в смысле не хочет? Перевозит же
-
вот ничего подобного)
-
Єпам вже давно себе не позиціонує як «прокладку для контакторів» - вони ж продають «рішення проблем кастомерів»
-
Сорі, я якщо що на об’єктивність не претендую - просто цікава дискусія і мені дійсно хочеться зрозуміти чому Єпам зараз навіть людей з CUAET, і які давно працюють вже на них, не хоче сюди переводити (тим паче якщо кажуть що попит є і питання тільки в наявності людей)
-
Ну щось вони за майже 5 років що я працював так і не змогли тут розширитись, хоча спроби були. Та і зараз начебто не дуже везуть навіть тих, хто з України хоче сюди і давно на них працює Тому хз, в мене немає дата поінтів щодо того, що проблема полягає в обмеженій наявності інженерів від Єпам для місцевого ринку
-
Питання не вигідності, питання наявності
-
Ну я щось не чув саксес сторіс про місцеві сервісні компанії. І навіть начебто успішні проекти Єпама для Canadian Tire та [іншого відомого монополіста] не призвели до зростання попиту на їх послуги на місцевому ринку (я не кажу що попиту немає на інженерів в цілому, просто є відчуття що не дуже вигідно платити Єпаму за місцевих інженерів)
-
Тут страшний дефіцит, при тому що в іт працює купа народу
-
і я можу 🙂 ггг
-
зависит от проекта, но пока что все, с кем знаком - из дому но у нас офис только открывают, и то там по желанию в него приходить можно
-
А у вас кстати из офиса обязательно? Или можно удалённо?
-
Тут немає для них роботи, хіба що на ЮС
-
та синьор позиций много, видел и мидлов зп на уровне рынка