Та, дружина не працює - то перша серйозна проблема. В двох по 64 тис буде відчутно більше лишатися, ніж в одного з 128 . То через прогресивну шкалу оподаткування. Вона не права, якби вона пішла працювати, то покрила би і садок, і ше шось лишилося би. Якшо брати не таке дороге місто, а якесь Калгарі, то вона би покрила витрати на садок кілька разів НАВІТЬ з мінімалки. Місцевим простіше в тому плані, бо тут хороші декретні, наскільки я знаю.
Друга серйозна проблема, так, як тільки він працює, то дохід в них маленький, але витрати на машину дуууже великі. То шось не таке вже і старе, раз такі витрати. А доходи то - малі. Тому там можна би було скоротити якісь +-500 cad на місяць, якби машина по попростіше і місто не Торонто.
Але головна проблема, то як і багато інших тут плачів: поїхали в Торонто або Ванкувер, в одне з двох найдорожчих міст, ше й з не працюючою дружиною і дітьми. І дивуються, чого їм треба виживати... Така реальність нажаль. Якщо би то був якийсь Калгарі, Монреаль, то було би набагато краще.
Я в Монреалі знімаю таунхаус за ті ж гроші, шо мій друг знімає бейсмент в Ванкувері :) страховки на авто тут раза в два дешевші, садки теж. В Оттаві і Калгарі теж буде відчутно дешевше.