(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну мені після Києва тут норм, тут більше двіжу ніж у нас. Лондон звичайно це окрема історія, але блін це одне з найбільших міст у світі куди тікуть інвестиції, шо тут порівнювати. Була б там в мене класна робота, то нащо мені Торонто чи Ван після Лондона? В мене ситуація, коли треба знати, що я зможу залишитись, щоб далі будувати плани та кар'єру. Нажаль, поки в Англії це у підвишеному стані. Проте, все одно чим більше спілкуюсь тим більше якісь деталі для себе виясняю і прикидую, в тому числі і зараз. Я перелічу якісь плюси для себе - отримаю на це відповідь і подумаю, прикину
-
С другой стороны здесь ограничения по выбросам от транспорта жестче. А так плюс минус
-
Меня бесит что в Канаде (и США) разрешены куча химических веществ которые запрещены в ЕС (канцерогены, силиконы, фталаты) в шампунях например, гелях для душа и в еде. Я не нашла например шампунь с «чистым» составом дешевле 70$ за 300мл , буду заказывать из UK 🇬🇧
-
Знайомі сіньори теж щасливі
-
На человека это если 100% аут. А так в 1200 на 4 реально
-
А що смущає? В тебе ж дітей немає, торонто(Лондон) не по карману, поза торонто навіть двокімнатна буде значно дешевше