(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
киевляне не палятся
-
так там полно же
-
Та че, на Позняках ок с парками, разве что если на Драгоманова где то жить, то да, там грустно
-
Норм це скільки річних зарплат? Якщо що власників свого житла в Канаді більше (аж на 1%). Тобто так само
-
живу в Киеве возле 3-х парков
-
Та тут цього багато, просто я поки без дітей, мені що воно є, що нема. Але парків тут буквально на кожному кроці, до речі. Після Києва незвично. Житло не у Лондоні норм коштує, якщо є робота не на мінімалку, реалістично взяти з часом. І "не у Лондоні" це буде норм велике місто з усім необхідним та двіжем і у Лондон їхати теж не дуже далеко буде - відстань теж, звичайно грає роль, тут все близько. Просто в Канаду, якщо їхати, то явно не у мале місто, бо нема інфраструктури знову ж і треба машину. Тобто я розглядала якісь великі міста, багато знайомих поруч з Ваном поїхало, але не з Англії. То думала може туди, бо і погода норм, і як чула транспорт в цілому теж (але не впевнена). Ринок праці - ну тут залежить від сфери і людини, мені здається шо там шо там одне і те саме, судячи з відгуків наших в канаді.
-
Що на рахунок парків, відпочинку на природі, спортивні секції для дітей(дупа) та дорослих, доступ до сервісів накшталт бібліотек, садочків(дупа), коледжів? Як там з доступністю житла(гірше ніж в канаді)? Як з ринком праці?
-
У меня по химии было 7(( Но вообще вот их схема, например я прочитал что в некоторых районах Канаты рекомендуют в бейсмент ставить датчики, типа может быть утечка
-
ой ой а дощ? а старі хатки які неможна перебудувати бо історична спадщина а той як його окрім ЕС нікуди развинути бізнес а ЕС то так собі ринок в порівнянні з американським
-
З землі, і він є майже будь де, враховуючи Україну, просто там на то забивають, а тут ні.