(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та тут цього багато, просто я поки без дітей, мені що воно є, що нема. Але парків тут буквально на кожному кроці, до речі. Після Києва незвично. Житло не у Лондоні норм коштує, якщо є робота не на мінімалку, реалістично взяти з часом. І "не у Лондоні" це буде норм велике місто з усім необхідним та двіжем і у Лондон їхати теж не дуже далеко буде - відстань теж, звичайно грає роль, тут все близько. Просто в Канаду, якщо їхати, то явно не у мале місто, бо нема інфраструктури знову ж і треба машину. Тобто я розглядала якісь великі міста, багато знайомих поруч з Ваном поїхало, але не з Англії. То думала може туди, бо і погода норм, і як чула транспорт в цілому теж (але не впевнена). Ринок праці - ну тут залежить від сфери і людини, мені здається шо там шо там одне і те саме, судячи з відгуків наших в канаді.
-
Що на рахунок парків, відпочинку на природі, спортивні секції для дітей(дупа) та дорослих, доступ до сервісів накшталт бібліотек, садочків(дупа), коледжів? Як там з доступністю житла(гірше ніж в канаді)? Як з ринком праці?
-
У меня по химии было 7(( Но вообще вот их схема, например я прочитал что в некоторых районах Канаты рекомендуют в бейсмент ставить датчики, типа может быть утечка
-
ой ой а дощ? а старі хатки які неможна перебудувати бо історична спадщина а той як його окрім ЕС нікуди развинути бізнес а ЕС то так собі ринок в порівнянні з американським
-
З землі, і він є майже будь де, враховуючи Україну, просто там на то забивають, а тут ні.
-
Так і порівнювати їх потрібно тоді з «другою лігою». Що ти вкладаєш в «інфраструктура»?
-
Та нє, ціни на житло дійсно нижче в Бірмінгемі, Манчестері, Лідсі і тд всі крупні міста окрім Лондону, і це будуть новостройки. В самому центрі Бірмінгему за 700 можна зняти однушку в класній новобудові з красивим видом. Інфраструктура теж покраще Канадської все таки, все близько, але не такий класний паблік транспорт як в Європі в більшості, все таки поза Лондоном, Манчестером може ще якимось містами треба машину. Мені подобається, що тут близько до Європи і саме звідси завжди дуже дешеві квитки, як я помітила. Є приватна медицина, тобто є вибір завжди. Щодо податків не можу порівняти. Ну і Лондон, я хз що після нього взагалі треба) але я живу не там, нажаль. Тому думаю чи варто впрягатись, щоб з часом туди перебратися та сподіватись, що дадуть по укр програмі на пмж йти, або одразу в Канаду, бо там є пмж і верняк можна залишитись. Ось з такої позиції скоріше, саме зі статусом питання
-
У Канады близость к штатам. Кому что. В Канаде своя история плюс природа. Финтеха тут так же как и в Британии