(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ніби Британія то дешево. Там де хоч щось є ціни як в торонто і більше. І сплачувати ти будеш не за нове кондо, а за 200 річний будинок майже в оригінальному стані
-
в мене декілька знайомих навпаки із Англії сюди планують. Канада і її природа - це ж хана красиво. Англія не країна імігрантів - сіріуслі?))
-
В мене в місті в Англії імігрантів більше ніж білих брітішів, так шо хз
-
Действительно))
-
www.ottawapublichealth.ca/en/public-health-topics/radon-in-your-home.aspx
-
не пишіть дурню.
-
З тих хто був і там і там плюс мінус те саме. Але зі своїми нюансами в обох випадках
-
Цікавий факт
-
Да походу везде, но я пока только Оттаву чекал www.ottawapublichealth.ca/en/public-health-topics/radon-in-your-home.aspx Ссылку для неверующих приложу
-
дорого, далеко, дорого, сильно размазано все
-
Це в якій провінції так?
-
Все залежить від того, шо ви хочете: Канада країна імігрантів на відмінну від Британії. В то великий плюс Канаді. Але в Британії є платна медицина - для сімей з малою дитиною - то скорше плюс
-
А чому
-
я бы лучше наоборот ехал отсюда в англию
-
Ну хочеться все таки знайти тих, хто переїхав, щоб поспілкуватись
-
Да, Канада отстой. Вон вчера узнал, что надо вешать в бейсменте датчики радона, иначе можно отхватить радиацию из под земли) Типа из-за кучи залежей радиоактивных элементов. П.с сарказм по поводу того, что Канада отстой)
-
Є хтось, хто переїхав з Англії в Канаду? Чи коштує воно того? Бо поки чую, що немає сенсу і життя в Канаді набагато дорожче буде обходитись
-
ось тут анонс www.ielts.org/for-test-takers/ielts-online
-
це про Academic, не General IELTS
-
Окей , справедливо 👍
23 Jan 2023, 01:02
81591/644441
10 minutes ago