(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я подозреваю что они маленькие все, это вэн нужен какой-то. Но я уже вспомнил про существование Kijiji , там есть
-
Ну можна подивитись принаймні І ще - часто буває таке що вони розібрані на вихідні, але на будні є, може можна якось завчасно промутитись
-
слухайте спробуйте u-haul там можна взяти пікап чи мікроавтобус, думаю туди буде простіше запхати діван на укр права без проблем дають
-
Я сдала билет в Калгари. Новые пока до Торонто и потом Ван. Но я буду переобуваться по ходу. Где-то через месяц планирую начинать искать работу. Если успею и это будет не БК, куплю другой билет из Торонто - туда где работа.
-
Неделя у меня, ровно.
-
На последней иконке трамвай- бери.
-
Балин, маленькая
-
думаю що всі бадьоренько починають, а потім видумують якусь середню версію, яку на все відправляють
-
скоріш за все буде мінівен по типу toyota sienna. мені здається в неї диван влізе лише якщо усі сідіння прибрати за водійським - два задніх ряди + не впевнений ще який там сетап позаду у wheel chair accessible модифікації
-
Ребят, что за тачка предпоследняя, WAV, в неё 3-х местный диван вместиться? Слышал в убере была/есть функция заказа вэна
-
Мав на увазі, що якщо прилетиш після вказаної дати - ВП не дадуть.