(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чтобы завезти? Да нет же🤷♀️
-
в сша 800юсд, в канаде 20 кад
-
ну вот будешь знать
-
Да, да😝
-
Первый раз слышу) думала, что 150, я из штатов постоянно что-то заказываю
-
Якщо таки БК і Ванкувер, то є така Anna Bond. Вона російськомовна, у Канаді вже дуже давно, допомогає з житлом у Ванкувері. Постійно постить на фб варіанти з довгостроковою аредою. Ми знайшли самі через Facebook msrketplace за тиждень. 24.12 прилетіли , а 31.12 вже отримали ключ. Якщо потрібен контакт Anna Bond, можу скинути її номер телефону у лічку, якщо треба.
-
киев
-
в паре с полицией
-
похоже скоро будет очередной раунд мобилизации, развешивают на подьездах предписания, сегодня два знакомых говорили, что к ним заходили в подьезд сбушники и сверяли документы
-
Народ хочемо поїхати в Монреаль, підкажіть хто арендував машини, які +- ціни, і в яких компаніях ви б порекомендували? В аеропорту якщо взяти дорожче буде ніж у місті?
-
Ми подавали в липні, на початку. Дітям прийшло запрошення на вклейку в грудні. 5 місяців.
-
Only creation of Just-in-bots is remaining to make it fulfilled 😂
-
Дякую
-
Я сам вышел, заебался объяснять в чем разница в формулировке
-
онтарио
-
не помню что бы был лимит
-
@Dan783 тебя забанили или сам вышел?))
-
Доброго вечора. Чи може хтось порадити на рахунок apple developer program в BC? Я планую перевестись з укр стору до канадського. Там індивідуальна программа. Чи треба буде реєструвати підприємця чи буде достатньо правильно декларацію заповнити?
-
а у меня - смихуечки
-
Времена такие :-)
23 Jan 2023, 01:02
8173/642490
about an hour ago