(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В чате были моменты когда думали что ПР это гражданство. Я уже ничему не удивляюсь
-
Але хз для чого автор то питає, мож він дійсно не знає за ПР
-
t.me/uaitincanada/85128
-
Він питає про одне, а йому відповідають про друге, тому і написав :) Ви теж про інше написали :)
-
Бо я питав за громадянство, а не за ПР
-
Ват? Так уже ответили. Просто человек не понимает о чем разговор. Получить ПР можно только через провинциальные и федеральные программы основная суть которых набор баллов по разным критериям. Один из которых работа на канадского работодателя. При чем тут нахождение на ворк пермите в Канаде?
-
Ти що, у нас в чаті всі сіньйор імміграційні консультанти
-
справедливо, дякую
-
Вам з таким питанням краще в canadakaknado чат, або до консультанта... Я би не надіявся на відповіді в нашому чаті по таких питаннях :)
-
Досвід враховується на канад контору Час перебування ні
-
Питання в тому що враховується, а що ні
-
Звісно, календар працює не зважаючи на ПР
-
Менее полугода подойдёт? Задавай конкретный вопрос, тут много новеньких
-
Взяв ворк перміт -> влаштувався офіційно -> можеш їхати в Польщу на 5 міс))))
-
Кол-во дней нахождения в канаде никак не связано с ПР
-
Саме так. Я просто уточнюю чи наявність ворк перміту достатня умова для того, щоб якась к-ість днів враховувалася до PR чи необхідно обов'язково працювати
-
спочатку PR а потім громадянство. Але на ворк перміті там теж якась кількість днів враховується. Тобто після pr треба буде не три роки чекати, теоретично.
-
Підкажіть, будь ласка, я правильно зрозумів, що фізичної присутності в Канаді з ворк пермітом і візою достатньо, щоб почали нараховуватися дні (1 день за 2 дні перебування), що необхідні для отримання громадянства?
-
Дякую!
-
Можна Але це не веде до ПР
23 Jan 2023, 01:02
82023/644648
18 minutes ago