(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если вдруг что, кто в октябре лететь планирует - радуйтесь)
-
Десь 90% компаній щось таке мають, руками то все робити зовсім нерезультативно. Перебирати 300-500 резюме кожного разу вручну не варіант
-
Мій висновок боротьби з тою системою - шукати компанії, які їх не використовують. :) Ну і тоді виходить, що автовідмови свідчать про те, що резюме непогане:)
-
Відповідь через багато місяців це коли ще раз відкрилася така сама позиція, hrms зберігає всіх кандидатів хто раніше подався і цілком логічно спитати другий раз пізніше
-
Це недалеко від правди
-
В мене є підозра, шо тут ринок рекрутингу захвачений однією або кількома системами, які автоматично парсають cv, дають отой кривий функціонал для заповнення анкети кожного разу в кожній канторі і т. д. І вот думаю, шо одна з тих систем по дефолту має такий функціонал: вислати листа всім решту, якшо вакансія закрита... То чиста теорія, але то, як тут популярно мати в кожній канторі свою форму для аплаяння на вакансію, і то, шо всі постять, як тюнити cv для автоматичних парсалок, підштовхує до такого висновку :)
-
Да, у меня спрашивали - работаю ли я по специальности))
-
Рік!!!! Я не то що парюся, просто хз як той рекруьинг в них працює, цікаво. Моя контора за 14 днів провела від першого мейлу до оферу, а тут 2 місяці :) і таких відмов було певно з 10
-
Все ок, не партеся. Може рекрутер нарешті закрив ваканцію, може галочку поставив, може ше шо, я а різниця :) Тут багато де ніхто не спішить і не париться, особливо, якшо то не Торонто і Ванкувер. Мені з Галіфаксу відповіли аж за рік. Запросили на співбесіду :) І та, такі відмови за кілька місяців теж приходили
-
Народ, а хто знає в чому може бути справа: 29 липня подавалася на вакансію, 26 вересня прийшов автоімейл відмови. Тобто мені в так ясно було що ні, для чого вони шлють? Чи це коли закрили позицію, автовідповідь тим, хто пройшли їх робота, що резюме сканує?
-
Господа знатоки, что лучше для ноября/декабря/января, Ямайка, куба, Доминикана или мексика, где вам больше понравилось (если есть опыт)
-
Мне так звонили через год после выпуска с универа и тоже расспрашивали минут 15
-
Это очень хорошо, значит не пофигу на людей
-
Цікаві опитування шле уряд ukrainesafehaven.hostedincanadasurveys.ca/837228?lang=uk Судячи в питань вивчають що пішло не так та шо хто збирається робити
-
Да и новые можно найти, оно правда в жопе мира, но есть есть машина - не вижу проблем)