(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ок, біло сказано - минимум С2 для работі в ІТ 🙂
-
о пішло підняття старих гріхів
-
А чого ви книжки назад в бібліотеку не здали?😅😅😅
-
Мерфі то суто граматика а в тому все разом
-
strongly agree
-
червоний С1 ! 🙂 в мене такий вдома стояв
-
И как? Доутюжили?
-
це круто, я академічно закінчила В2 а далі - в поля на 20 років, і хз чи вернуся до підручника, а хочеться здати тест на 9 🙁 а коли всього вистачає, то тяжко. сподіваюся далі полями дотягнути
-
до речі якщо закінчити В2 Upstream то мав би бути достатній рівень для Канади
-
Та ясно що можна, то ж країна імігрантів. Тут в в багатьох інгліш не рідний. Все буде залежати від конкретних людей, які вас будуть наймати. Кстаті бачив, шо в Elsa Speak є прям теми для тренування по інтервю і по ІТ-шній темі, але хз, чи то доступно в безплатній версії
-
вот вот , і питають а звідки ти то знаєш :))))
-
набагато вище. часто навіть настільки, що нейтіви не здадуть. Загалом для роботи В2 якщо людина гарно говорить з норм акцентом, може висловити всі свої думки на робочому місці, описати робочі процеси, писати мануали і мейли.
-
Ну такое, С1 это так себе уровень. Явно ниже носителя (у меня С1). Сомневаюсь что на С2 я смогу так же чувствовать язык как обычный выпускник школы
-
Эта классификация предназначена для НЕ носителей
-
ок, с2 - приближенній к носителям. Єто общение на любіе темі, в любой слишимості, с носителями любіх акцентов, со скоростью носителей. Кроме того, по практике нашего ІТ могу сказать что уровень мало что значит. Большая разница между С1 заработанном за 2 года на курсах от В2 добітого в полях общения с нейтив спикерами.
-
Носители языка и CEFR это совсем разные вещи. CEFR не создан для меряния носителей.