(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знаю что такое заставляют делать сотрудников огранов. А вот что бы простых людей заставляли это делать не слышал.
-
Я не в курсі щодо їх позиції на цю тему) але в курсі щодо української
-
А поляки, Американцы, Британцы, тоже требуют отказаться от паспорта Украины?
-
Я власне просто хотіла сказати що оце твердження невірне: Відмовитися не вийде. Не має такої процедури і закону. Громадянство в Україні можна тільки втратити, а то добровільно ніяк не зробиш
-
Человек нарушает двойное гражданство, когда он гражданин Украины , но в суде махает французким паспортом и доказывает, что с ним должны обращаться как с гражданином франции. Но если он его использует только во франции, это никого не волнует.
-
Важно також знати що коли ви набуваєте громадянство України, ви маєте вийти від попереднього. Тобто україна болт кладе на всі ваші інші паспорти, допоки ви є громадянином
-
brno.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/diyi-z-pitan-gromadyanstva/vihid-z-gromadyanstva-ukrayini
-
Але то не відмова від громадянства. То фактично втрата по одній з тих причин, але то держава має захотіти
-
Тут важно не путать термины. Двойное гражданство подразумевает наличие у человека паспортов двух стран, причем оба государства на официальном уровне признают права и обязанности человека по отношению друг к другу. Второе гражданство подразумевает, что у человека есть паспорта разных стран. При этом страны не признают права и обязанности бипатрида по отношению к другим государствам. Каждая страна считает гражданина только своим подданным. У нас постоянно говорят про второе гражданство а подразумевают двойное.
-
Ну тами типу добровільна втрата. Але там не все так просто. Та є перелік причин для втрати громадянства
-
Почитала: в інтернетах пишуть що таки є процедура, далі шукати лінь
-
Але ж це прямо протиричить конституційному закону що має бути тільки одне громадянство Точної інфи в мене нема, насправді З російського відносно легко вийти, десь півроку займало до ковіду
-
Якщо ти є громадянином України, то можна отримати тільки дозвіл на виїзд на постійне проживання. Саме громадянство, можна тільки втратити. Як колись Саакашвілі. ДМСУ не прийме заву на відмову від громадянства. Аірніще прийме, але відповість, що нізя