(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Аааа Це залежить від муніціпалітету, розкажу за наш Карта резидента безкоштовно Міський акватик центр дуже крутий, лейже свім безкоштовно по буднях і щось там 3 бакса у вихідні, те саме і жим Каток хз ми не ходимо Програми дорожче, на осінь програма олімпік свім для двох дітей 2 рази на тиждень коштувала 200+, я точно не пам‘ятаю скільки 225 чи що? Скейт парк безкоштовно Літні басейни 220 фемілі аксес або там 5 за відвідування чи щось таке, у нас був фемілі Я чула що у монреалі та гатіно міськи басейни влітку безкоштовні, у нас нажаль ні
-
Там де всякі заняття в басейні, гімнастика та інше в комьюніті центрі
-
Я без дупля, що це таке?
-
Ymca скільки в вас коштує для резидентів?
-
Молодці які, це дуже правильно з їх боку За страховку згодна, але я кажу саме про ньюкамерів
-
З цього року в Онтаріо теж повертають за садочки, поки що 25%. По страховці машини для людей які не вчора приїхали вже не така велика
-
Ок з них ми перекрили 3к дитячими виплатами та 1 к водою) ще повернення за садочки є та помітна різниця в оренді житла та страховці машини Я це до чого: треба рахувати кожну конкретну ситуацію. У деяких випадках податкова різниця не така страшна
-
Федеральні: The CCB is a non-taxable monthly benefit paid to low- and middle-income families to help them pay for the needs of their children. The maximum annual benefit amount is $6,833 per child under 6 years of age and $5,765 per child aged 6 to 17 years. Benefit amounts start to be reduced when the family income reaches $32,028.3 To qualify, an individual has to be the father or mother of the child, live with him/her and be the person primarily responsible for his/her care and education. Parents who share custody of a child more or less equally may receive one-half of the benefit each. + ще там доплата в цьому році 300-150 баксів(перше якщо інкам до 120к, другк якщо після) Квебек на картинці, тобто навіть якщо наш інкам вище ніж 160 тис, на своїх трьох я отримаю 3к + 315 баксів на канцелярію на початку шкільного року
-
Дивись не маржинальний, а середній 200к. На 200к - 9к різниці в податках між квебеком та Онтаріо
-
Квебек ще там щось, зараз спробую знайти
-
Повернення за садок одразу, там ще є певні виплати на дітей до 18р, але там треба прожити півтори роки як темпорарі У мене це 9 жовтня, вже готую папірці! Озолочуся :)
-
Повернення за гуртки/секції сильно ріжуться з інкамом, там обмеження і після 140 хаусхолд майже не повертають А за садочки так, норм, нам по 9 тис цього року повернули за кожну