(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всё ещё очень высокие.
-
Отак копієчка до копієчкі і не такі вже високі податки тут :)
-
Ну, зато можна морозива скільки завгодно і спати не лягати о дев‘ятій!
-
А у нас на острові Монреаль газу нема, електрика кругом В нас якийсь хитрий котел що до -12 він використовує електрику, а потім олію, тому що після -12 інший тариф на енергію
-
Жахи дорослої людини
-
Так що так, чекаю на зиму. Але взимку газ дорого коштуватиме. Коротше, дешевше не буде, всюди плати-плати-плати
-
Ну, 70000 літрів. На мій погляд це багато. В Харкові ми витрачали 10-12 м3 на місяць
-
Хз проблема в том що я не можу уявити 70 кубів це багато чи ні Ну, все одно дорожче виходить ніж у нас Апд: ага бачу ти оновив, дякую Ну і взимку ж нема полівалок, менше буде
-
Так. 115 за квартал
-
Тарифи: www.oakvillehydro.com/accounts-customer-services/billing-payment/water-rates-submit-water-meter-reading/water-rates-and Останній біл був на 70 м3 на 252$ за 53 дні. Це з поливалками
-
Для этого надо отказаться от украинского, наверное. Тк вы все равно будете числиться гражданином Украины (для украинской стороны) в первую очередь. А так, в целом, по канадскому почти везде можно без визы прилететь, он профитный. Но проблема, что летать дуже дорого)
-
Можно на уикенд в США гонять. Можно купить домик во Флориде и чилить пенсионером