(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Скільки читаю, все більше хочеться в Квебек 😂 вже навіть ваші податки не лякають. Щодо ціни - в знайомої квебекуа донька переїхала в Онтаріо, і замість приймати душ 20-30 хвилин навчилася за 3.
-
В мене в Монреалі (стара рента) вода взагалі безплатно. Тут часто безплатно, чи включено, не знаю
-
Ага
-
150 на рік? Рік???
-
Ні, ні Просто вчора з другом з Техаса розмовляли і коли я йому сказала що ми платимо 150 на рік якщо нема басейну, і 250 якщо є, він сказав «от тому вас канадців тут і не люблять») каже у них утримувати гарний зелений газон просто неадекватних грошей коштує, тому в усіх вони вигорівші як я Але я чула що у Квебеці дуже дешева вода, тому цікаво що там в онтаріо
-
На жаль, тут не допоможу. 1-бедрум без газу - електроплитка, духовка + світло. Кондиціонер по мінімуму
-
Ну це кондо ж так? Мене більше будинки цікавили, хочу порівнти
-
Ти таки думаєш за переїзд теж? :) На мене в Отаві ше і hot water tank rental навісили і знайомі кажуть, шо то типово (тавнхаус)
-
Плачу за електроенергію до 45 на місяць
-
Все включено 🥂
-
Доречі поки я не забула спитати: чуваки з Онтаріо, скільки ви платите за воду? У кого не включено
-
О да! Якби його видавали через стійкість до клімату, я б вже була почесна громадянка, ет
-
Справжня канадка, вже можна видавати ПР 😁😍
-
Из-за того что народ это эммигранты с разных климатических зон. И впринципе норм когда бабушки с Филиппин одевают пуховик на +10
-
Нормальна вода) я щойно з озера Правда, в гідріку 5мм хехехех. Але я була без шолому и вуха не відвалились Сьогодні чудовий рівний вітер для кайтів, рідко таке буває
-
Угу
-
Але вночі зима❄️
-
Кажуть, що восени 4 сезони за день проходять. Після 12 та до 17 літо
-
Тут до речі чи то сонце сильніше світить, чи шо, але я весною теж в 12-15 вже виходив на бекярд легко вдітий...
-
Місцеві якось дивно сприймають погоду - хто в шортах, хто в короткому пуховику
23 Jan 2023, 01:02
82746/644796
5 minutes ago