(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Возможно я раньше советовал ее)
-
поняв, клас)
-
С 1 декабря
-
а ти недавно заїхав?
-
оо я доречі теж)
-
доречі вийшло домовити лише за 2 додаткових місяці
-
Я через этого реэлтора снимал удаленно. Уже заехал, все ок :) instagram.com/ludmilazuskin.realtor
-
в Торонто, в даунтауні зняли
-
Там мы же айтишники. Наверное правильнее сравнивать айтишника в США и в Канаде)
-
Ми відправили перший в останній місяць а на місці будемо платити ще додаткові депозитні місяці, але власник всі ці кошті отримає тільки коли ми заїдемо, тобто гроші ми відправили на банк рахунок ріелторської агенції
-
Чи ти маєш на увазі сайти де шукали?
-
Ти знаходиш квартиру кажеш подивись мені її, він дивиться ти кажеш мені подобається і відправляєш рентах аплікейшен на неї
-
Через ріелтора все робиться
-
Величезне дякую. А через які ресурси віддалено робили рент?
-
Они на своем сайте пишут что если карта выдана в Канаде то с неё нельзя снять кеш в Канаде
-
www.theguardian.com/business/2022/nov/29/hsbc-quits-canada-selling-its-business-to-rbc-for-84bn
-
Знайшов
-
Ну в мене насправді дуже цікава ситуація. Ми коли приїхали в Англію то ніхто взагалі кредиток не давав бо кредитна історія меньше 6 місяців була. В цьому місяці спробував податися щоб якщо летіти до канади щоб в англії також кредіт скор крутився (хз як життя складеться) натвест видав кридитку, чсбс відмовив (хоча майже всі кошти на нього заходили) амекс та барклайс також не видали. Так що по ідеї якби я знайшов банк з групи натвеста то це було б по ідеї краще. І там же чсбс канада наче продали бо в них там чи борги чи щось іще я вже не пам‘ятаю тому навряд чи чсбс канада зараз кредетує поки процес зміни власника нормально не завершиться.
-
Я хз що то за таблиця вище, але той факт що Іспанія вище США і Швеції заставляє не сприймати її від слова взагалі