(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на документи та відкриття рахунку в банку в тебе піде 1 день + ще день на проходження мед комісії
-
а коли підписали оффер то це вже всьо, ніхто передумати не може
-
а оціх рентал аплікейшенів ти можеш розсилати скільки хочеш, і коли тобі дають згоду на співпрацю тоді вже шлеш оффер
-
як ми робили, ми подавати рентал аплікейшен і якщо нам казали шо все ок ми хочемо з вами працювати, тоді вже подавали оффер
-
Монзо терпіти не можу, хоч в нього і є ліцензія але для мене це пародія на банк. Або вже норм банк (барклайс, натвест, hsbc, тощо або якщо вже по функціоналу револют краще) До речі чи є в Ванкувери якісь філії із цих банків хтось знає? Ну типу приїхав в філії рахунок відкрив а британська мамка даними поділилася з історією і вже якби по ідеї відносини з канадським банком не такі вже й нові🤔 а вже канадський банк отримавши цю інфу від мамки дає оновлену інфу в кад кредитні агенції… Така конфігурація має право на життя чи ніфіга?
-
але тут вже нічого не поробиш
-
правда у лендлорда обмежений час відповіді - 2 дні, але за 2 дні ти звичайно можеш втратити інші варіанти
-
по самому ренту, все як в нас, можеш торгуватись за місяці депозиту, але є прікол з поданням оферу, ти можеш подати офер одночасно тільки на 1 квартиру і маєш чекати відповіді від Лендлорда, не можна подавати більше 1 офера одночасно
-
по суті якби ми брали б квитки зараз то ми обійшлись би без Airbnb на тиждень а зразу заїхали б в свою квартиру
-
позавчора зняли житло віддалено, все зробили через ріелтора, Aribnb взяли на 1 тиждень, так як рент починається з 1 лютого, а ми прилітаєм 24 січня
-
Я взагалі планував або в революті їх перекинути на кад рахунок і просто юзати всюди поки там не закінчаться в цей же час отримуючи зп на кад рахунок або одразу все трансфернути на кад рахунок щоб катати швидше кад кредіт скор. І до речі цікаво чи британський кредіт скор буде ок для канадців чи типу ніфіга? 🤔 Ну типу хочу орендувати хату то просто показати в британському експеріан свій кредіт якомусь прайват лендлорду, скор підійде чи ні? Ну або якщо не приватний а аплікація агенції буде то типу скріншот зробити або навіть витяг британський кредитний взяти. Але от не знаю чи то їм буде ок.
-
Не були, самі піднімають якщо активно користуватися