(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони мають надію знайти мігранта з Камбоджі просто)
-
Бачила статистику, в скількох реально є закордонні паспорти. Це печаль
-
Ми ж зараз про мікробізнеси, що шукають робітників за копійки, а не про ІТ чи С-левел
-
Є паспорт)
-
В них навіть паспорту немає, водійське посвідчення
-
І бачать що де як)
-
Якраз таки місцеві дуже часто подорожують
-
Я думаю, нам видно що щось неправильно, бо ми маємо можливість порівняти - з Європою, Україною. Але більшість місцевих не виїжджали в інші країни, вони звикли так жити. Або сподіваються, що влада порішає. Не знаю, вони не виглядають готовими мінятися глобально
-
Хмм, ок, може і так :)
-
Я пишу з точки зору канадців. Їм дійсно нормально, інакше вони б щось робили. Але бажання отримати прибуток наразі менше, ніж працювати понаднормово самому або найняти людину за більшу зарплату.
-
То звучить як натягування своєї точки зору на реальність :) З одного боку так, ресторани напевно не банкрутубть, раз нічо не роблять з того, з іншого боку - ресторани вже закриваються на якийсь час в туристичний сезон і то вже недоотриманий прибуток...
-
Ну в неї епізоди по півроку, тобто вона постійно на антидепресантах. А коли кілька разів кидала, то її чоловік ловив в лісі з мотузкою. То жесть просто. Щодо неможливості працювати - все так.
-
Не, не Бильбао, в Овьедо
-
Все-таки з епізодами, а не з постійною депресією. Я лікувався антидепресантами. В мене була повністю втрачена роботоздатність, і якби це протянулось довше то боюсь що втратив би і життя.
-
Дивись, це проблеми туристів в першу чергу. Проблемами місцевих то буде, коли доведеться існуючий ресторан закривати через збитки, і нову роботу власник не знайде. А вирішувати цю проблему почнуть ще років на 5. То, що деякі моменти тут безглузді та погано працюють, аж ніяк не спонукає до дій. Значить, всіх влаштовує як є
-
Ну спокойно можно делать много чего. Убивать людей например.
-
Я так хейчу работу в Гугле))
-
Долбиться в сраку и переживать за всех? Спасибо, обойдусь :D Я могу спокойно хейтить вещи которые никогда не пробовал :)
-
Они много чего делают. Знаю про китаянку, которая живёт нелегально больше 20 лет. И даже соседи ее не сдали
-
А ты пробовал?
23 Jan 2023, 01:02
83003/647261
5 minutes ago