(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
по самому ренту, все як в нас, можеш торгуватись за місяці депозиту, але є прікол з поданням оферу, ти можеш подати офер одночасно тільки на 1 квартиру і маєш чекати відповіді від Лендлорда, не можна подавати більше 1 офера одночасно
-
по суті якби ми брали б квитки зараз то ми обійшлись би без Airbnb на тиждень а зразу заїхали б в свою квартиру
-
позавчора зняли житло віддалено, все зробили через ріелтора, Aribnb взяли на 1 тиждень, так як рент починається з 1 лютого, а ми прилітаєм 24 січня
-
Я взагалі планував або в революті їх перекинути на кад рахунок і просто юзати всюди поки там не закінчаться в цей же час отримуючи зп на кад рахунок або одразу все трансфернути на кад рахунок щоб катати швидше кад кредіт скор. І до речі цікаво чи британський кредіт скор буде ок для канадців чи типу ніфіга? 🤔 Ну типу хочу орендувати хату то просто показати в британському експеріан свій кредіт якомусь прайват лендлорду, скор підійде чи ні? Ну або якщо не приватний а аплікація агенції буде то типу скріншот зробити або навіть витяг британський кредитний взяти. Але от не знаю чи то їм буде ок.
-
Не були, самі піднімають якщо активно користуватися
-
З того що я зміг знайти, декларується лише кеш >= CAD10к. Походження грошей на рахунках доводити чи декларувати нетреба, у крайньому випадку сгенерувати bank statement не проблема, якщо попросять. Сплачувати податки з цих грошей в Канаді точно не треба, бо податки вже сплачені в UK. В крайньому випадку, якщо подзвонять з банку то просто кажіть що це ваші збереження. Про кредитні кошти нажаль нічого сказати не можу. Я особисто буду переводити £ на канадський рахунок через Wise, бо з Monzo не так багато опцій.
-
Доброго всім часу доби! Мабуть це питання обговорювалось але запитаю ще раз. Потрібно декларувати тільки кеш чи те що на картках лежить також? Якщо на картках то тільки свої декларуються чи кредитні також? Картки британські і цілком можливо що буду переказувати з них вже свої нові канадські рахунки коли відкрию, щоб потім не було ситуації що це сприймуть як мій оподатковуваний дохід в Канаді. Всім завчасно дякую за конструктивну відповідь.
-
Зрозумів, дяка