(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доброго всім часу доби! Мабуть це питання обговорювалось але запитаю ще раз. Потрібно декларувати тільки кеш чи те що на картках лежить також? Якщо на картках то тільки свої декларуються чи кредитні також? Картки британські і цілком можливо що буду переказувати з них вже свої нові канадські рахунки коли відкрию, щоб потім не було ситуації що це сприймуть як мій оподатковуваний дохід в Канаді. Всім завчасно дякую за конструктивну відповідь.
-
Зрозумів, дяка
-
Дякую, а що за група?
-
зараз прохожу всю процедуру, прикинув десь пару тижнів, якщо не сидіти вдома з нетфліксом. Напиши пост на ФБ по аренді житла з ціною. Мені в той же день написали кілька ріелторів с цінами, відео і т.п. Так можна прикинути ринок +-. А далі думаю ще подивитись Craigslist + fb marketplace
-
Ще питання скільки приблизно часу перед роботою треба собі дати на оіормланння документів усіх. Бо є можливість вийти на роботу через місяць після прильоту - то є достатньо щоб повирішувати усі головні питання?
-
Друзі в мене питання по суті. Про житло. Отримали офер, визначилися з провінцією. Прилітаємо. Як саме в Канаді відбувалися пошук житла, як би так не використати всі гроші на букінг? Місяця на Airbnb приблизно вистачить щоб заїхати в орендоване житло? Чи якось по іншому це все робиться? Дякую
-
Деж тут про житло) Замахався гортати)
-
Какой-то странный рейтинг. А где Польша? 🧐
-
Короче, США говно, всем спокойной канадской ночи