(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtu.be/g22KvjmBXzY
-
Я думаю тут таких нет, все же это айтишный чатик. И мб вообще админам бы банить такой спам, не?
-
Нотаріальні дії тільки по запису. Там на сторінці все розписано.
-
Та прикол в тому, що працює сарафанне радіо. З цієї групи буде хоча б пару людей, хто шукає можливості для допомоги в Саскачевані. А ми якраз допомагаємо
-
За постійну рекламу) Бо все ж таки тут не чатік Саскачевану, а ви постійно рекламуєте свої події без апрува адмінів. Але може я щось плутаю, тоді сорян
-
За що?
-
Я думал его забанили 🤔
-
Слава Україні! ✊🇺🇦 🇺🇦Українці в Реджайні🇨🇦 зробили внутрішній ребрендинг та готові до нових заходів. Ми вже провели 10 зустрічей для новоприбулих українців; щоразу з нами було від 20 до 60 українців і ми пишаємося такими цифрами! Цей проєкт був заснований на волонтерських засадах від Чайковської Марії та Столярчука Валентина, а також за підтримки Ukrainian Canadian Congress of Saskatchewan, UCC Regina та Regina Public Library. Ми отримали більше 100 канадських контактів для власного розвитку і завжди готові ділитися з вами, тим самим просуваємо нетворкінг між українцями в Канаді! Ми слідкуємо за подіями в Україні та суспільним настроєм і тому запрошуємо всіх на суботній перегляд українського фільму - Сторожова застава, який був знятий у 2013 році Юрієм Ковальовим та являє собою сімейне кіно про подорож в минуле 😊 📆Субота, 24 вересня 🕰 10:00 am - 12:00 pm 📍Regina Public Library, 2311 12 Ave. Regina
-
Потом как сроки закончатся его в министры внешней политики - по миру ездить, торговать...))
-
Складне питання для оффтопу
-
Взагалі не факт що нам би дали стільки допомоги якби Зе обличчям не торгував
-
Цілком можливо Але медійний образ дуже вдалий Я загалом фанат пана Залужного і тільки його, але хочу віддати належне і президенту та його команді, особливо спічрайтерам, промови просто потрясні Ззовні виглядає як класна команда де всі на своїх місцях, Порох би так класно не виглядав і ніхто б не виглядав.
-
Я якщо чесно була з тих хто у 2019 остаточно переконався що пора валіть. Але як то кажуть, у лютому він для мене помер як зелупа і народився як Володимир Олександрович, президент України Дуже неочікуванно було те, як він себе показав(думаю, не для одної мене) Це звісно не означає що я передумала щодо Канади, просто дуже прикольно нарешті мати президента за якого не соромно