(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все анкеты сейчас смотрит Лондон))
-
Насправді, нашим друзям в Братиславі дали апрув в рази швидше. Тому я думаю, що є різниця між завантаженням в центрах
-
Плюс Канада не дуже задоволена тим, скільки насправді заїжджає
-
Хреново, беклог 300 тысяч)
-
Ми надсилали анкети в червні ще. Було дуже швидко, кілька тижнів
-
А какая сейчас ситуация? Больше людей чем раньше? Мы подавались в июне и до foil less визы прождали месяца полтора
-
Рассматривает только Лондон, не зависемо где вы сдали)) Но апрувы прилетают рандомно. Кому-то за месяц, кто-то ждёт 150 дней +
-
Анкети наче розглядають централізовано? А от вклеюють вже в якому буде
-
Думаю все мабуть залежить від локації візового центру? Десь більше анкет десь меньше? Але сподіваюсь що дадуть відповідь швидше ніж за рік 😅
-
Тому не було ніяких проблем. Всі листи теж одночасно +- приходили
-
Ми з хлопцем заповнювали окремо, не як сім'я, бо не в шлюбі. Обом прийшов лист, що треба робити біометрію. Для цього, треба забукати час у найближчому посольстві. Коли букали, ми дивились, щоб були віконця на двух людей в один день і разом їхали туди
-
Так що думаю різниці нема
-
Мы вместе подавали- никак проблем
-
Ми подавались окремо в один і той же час. Всі листи приходили паралельно майже одночасно
-
З такими темпами вам візу одобрити через рік ))
-
Всім привіт Вирішили з дівчиною подати анкети на CUAET, підкажіть чи краще кожному окремо створити аккаунти на IRCC і окремо заповнити анкети, чи можно з одного і вказати що ми family? (Але фактично ми не у шлюбі) Чи не вийде так що заповнивши анкети окремо доведеться їхати на здачу біометрії також окремо? Дякую за допомогу 🙂🇺🇦
-
да, я так одному BA написал в LinkedIn, он мне с радостью целую простыню текста написал на все мои вопросы
-
Тут может быть такой себе ВА в айти, а иногда бывают вообще выросшие из эйчар ВА, они часто идут в governance и удивительно, насколько они бывают востребованы
-
Я очень советую в линкедин отловить. «Наших» ВА хватает, а может, проще и не наших, а местных, очень многие с радостью все расскажут
-
дякую
23 Jan 2023, 01:02
83334/644797
less than a minute ago