(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не могут конечно
-
дякую
-
можуть и PhD дати)
-
Это не особо важно. Баллы могли остаться в архивах мин образования. Я бы попробовал эвалюировать и посмотрел
-
Там обидва магістри. Мені цікаві провінційні програми, юрист точно не котується, а що за звір така економічна кібернетика в Канаді :) (а працює взагалі в телекомі)
-
донбасский что-то там. Але ж Сєвєродонецьк вже розбомбили нахрін, там точно нічо не вивезли.
-
Спробуйте відправити обидва на евалюацію. Вам можуть зарахувати вищий ступінь освіти загалом.
-
Всім привіт) Скажіть, будь ласка, чи є сенс шукати роботу, якщо я ще чекаю на візу і не приїхала в Канаду? Тобто в мене немає що вказувати в графі адреса, поки що. Чи є сенс шукати роботу, чи почекати, поки отримаю візу?
-
Я эвалюировал диплом ДонНУ - проблем не было
-
Тоді все має бути ок. Універи намагалися вивезти якнайбільше.
-
а з ЛДНР вже давно в Ростов їздять захищатися
-
Скорее всего вывез. Что за вуз?
-
так, але всі доки вже тю-тю, бо інститут переїхав в Сєвєродонецьк(і невідомо чи вивіз архіви)
-
тобто диплом України?
-
та ну, він в 2006 універ закінчив.
-
Якщо диплом лднр, то цієї освіти не існує для Канади.
-
На PR вроде любую можно по федеральным программам.
-
І ще питання. І чоловіка 2 вищі освіти магістра: економічна кібернетика і юридична. Яку краще евалюювати, враховуючи що кібернетика отримана на непідконтрольних вже територіях? Працює програмістом
-
Можно, кажется, надо выбрать вариант оплатить чеком. А потом после отправки можно оплатить нужным способом.
-
а його можна отримати до оплати? дякую ,я шось не знайшла
23 Jan 2023, 01:02
83695/634568
22 minutes ago