(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я чуть не прослезился после этого
-
а можете мат из ника убрать? неприятно постоянно это слово видеть
-
Курва
-
припускаю що ні =)
-
-
да, только не шутка
-
У знакомого брат так умер (с)
-
спробувати != розраховувати на це. як раніше написали - це те що може вам трохи полегшити процесс. а може і ні. припускаю що у вас був план-БЕ для вірішення питання якби не війшло з допомогою від організацій. Але такі історії часто дають надію для тих хто планує приїзд що іх обовьязково тут одразу завалять допомогою, в той же час в локальних группах пишуть що зараз навіть на фудбанки треба вже проходити співбесіди щоб отримати допомогу. п.с. прилетів весною в канаду(по ВП, не куаєт) і чудово розумію виклики новачка і початкового облаштування
-
у папы коллега на работе так инвалидом стал :(
-
Свою рожу видел?
-
-
Я не зовсім згодна. Якраз подібне планування дозволило не витрачати декілька тисяч в перші пару місяців в Канаді. Ще й сильно покращило мій психологічний стан. Я не кажу, що хтось комусь зобов'язаний, але все що можна організувати чи дізнатися до прильоту - варто спробувати зробити. Це стосується і допомоги місцевих, і наявності організацій, і банально вступу в фейсбук групи. Тому що один ви навіть меблі собі не занесете, навіть якщо їх ІКЕЯ під двері доставить.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
просто вп - нет