(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а можете мат из ника убрать? неприятно постоянно это слово видеть
-
Курва
-
припускаю що ні =)
-
Тобто всупереч всім планам 😁
-
Це вже наївність наших людей. Вони не вивчають тему. Звідси панічні пошуки хостів в аеропорту Торонто та інші пригоди. Допомогу та інформацію потрібно шукати до приїзду. В мене було 3 плани на всяк випадок 😂 але врешті вийшло все взагалі інакше
-
да, только не шутка
-
У знакомого брат так умер (с)
-
спробувати != розраховувати на це. як раніше написали - це те що може вам трохи полегшити процесс. а може і ні. припускаю що у вас був план-БЕ для вірішення питання якби не війшло з допомогою від організацій. Але такі історії часто дають надію для тих хто планує приїзд що іх обовьязково тут одразу завалять допомогою, в той же час в локальних группах пишуть що зараз навіть на фудбанки треба вже проходити співбесіди щоб отримати допомогу. п.с. прилетів весною в канаду(по ВП, не куаєт) і чудово розумію виклики новачка і початкового облаштування
-
Інколи бувають ситуації, що потрібно зробити щось незважаючи на ризики. Але, якщо є можливість їх уникнути ...
-
у папы коллега на работе так инвалидом стал :(
-
Насправді, я теж пару разів щось подібне робила, але потім лікувала спину. Та зафарбовуала поцарапану ніжку дивана . А я наче в непоганій формі.
-
Я дуже рада))) давайте подивимося, як це зробить жіночка вагою 50 кг? Чоловіків же зараз не випускають (((
-
Стараюсь в зеркало не смотреть
-
Свою рожу видел?
-
Це не завжди про гроші. Вже були випадки,коли люди приїжджали під свята, сідали на карантин і їм банально не було що їсти - убер не працював або не приймав укр карту. А кешу канадського не було. Так, це поодинокі випадки, але теж трапляється.
-
Последний тезис не правда, я диван 2.4 метровый в одну рожу со входа в квартиру затащил :D
-
Я не зовсім згодна. Якраз подібне планування дозволило не витрачати декілька тисяч в перші пару місяців в Канаді. Ще й сильно покращило мій психологічний стан. Я не кажу, що хтось комусь зобов'язаний, але все що можна організувати чи дізнатися до прильоту - варто спробувати зробити. Це стосується і допомоги місцевих, і наявності організацій, і банально вступу в фейсбук групи. Тому що один ви навіть меблі собі не занесете, навіть якщо їх ІКЕЯ під двері доставить.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
просто вп - нет
-
Получение ворк пермита ведь не делает тебя налоговым резидентом Канады?
23 Jan 2023, 01:02
83774/635985
less than a minute ago