(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
главное что сижки почти не курят, терпеть не могу их запах
-
ну оно на самом деле и понятно, проще курнуть, чем платить 100 баксов в час за терапию :)
-
так в Канаді легалайз
-
тоже самое мне и сами канадцы говорят, они или курили раньше, или курят по сей день
-
я даже в варшаве так часто запах травки не унюхивал, хотя там ее можно купить спокойно, как тут в монреале и галифаксе - на остановках, просто на улице, когда иду к апарту в доме итд
-
вообще ощущение, что на каждом
-
Ні, треба мати зв‘язок з канадою на кшталт наявності нерухомості та ін
-
Теоретична відповідь: потрібно буде заплатити податки за час роботи в Канаді та й все. З моменту переїзду в іншу країну, якщо плануєш там залишатись більше, ніж потрібно для офіційного статусу податкового резидента (частіше за все -183 дні) платитимете податки в тій країні. Н.б.: я не податковий спеціаліст та це не фінансова порада
-
Нет, можно же быть налоговым резидентом нескольких стран одновременно. Надо перестать выполнять критерии cra
-
Не на кожному кроці
-
Привіт, може тільки на якусь частину
-
Уехал в другую страну, стал через 183(в среднем) налоговым резидентом той страны и все
-
Вряд ли, никто тебя искать не будет
-
Теоретичне питання. Якщо влаштувався працювати в Канаді і зрозумів що хочеш валити (напр. не можеш рівень життя довго підняти). Ти ж залишаєшся податковим резидентом Канади ?)
-
В больших да
-
В Канаді в багатьох містах на кожному кроці траву курять (чи тільки Ванкувер) ?
-
Це ж mint
-
Про сервіс знаю, але якось там не дуже густо)))
-
якщо не буде відповіді - тут можна глянути ще: www.levels.fyi/
-
Всім привіт. Які реальні зп для регулар та/і сіньор фронт(реакт) в Ванкувері? Чий ринок, кандидати чи компаній зараз в айті Канади?
23 Jan 2023, 01:02
84177/633127
4 minutes ago