(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Буду вдячний чи таке можливо влаштувати або підказали.
-
Питання як отримати право на навчання в Великобританії як воїн української війни? Скільки це коштує? Якщо не підходиш по здоров'ю чи можна там бути оператором дорогу чи інших спеціальностей
-
Ще мене тут злить при апплікації на оренду - шарінг особистих даних / документів з незрозумілими «лендлордами»/«агентами» які свої доки й доки на хату ніколи не світять (бо вони ще тільки думають чи підпишуть з тобою). А потім «ми вибрали другого тенанта», а ти купу інфи злив. Скоро почну з них розписку брати і також ID просити … Самий серйозний був Certn. Заповнювали для Tang and Kung Real Estate Group - RE/MAX ( certn.co/ ). Купу своїх доків заливаєш і хрін його знає як вони те зберігають на проді і що там з compliance (то я номера деяких документів замалював). Надію дає тільки те що цей стартап трохи відомий (що не лівий сайт).
-
Визу в Испании делали?
-
что-то многовато
-
это за 2мес?
-
Да, евро 300-400 на двоих в месяц хорошо будет За 500 мне квартиры не нравятся, а вот за 600-700 не в Мадриде/Барселоне уже очень даже хорошие варианты найти можно)
-
не знаю как в Канаде, но в Ванкувере размеренно
-
Еще вопрос возник. Может быть покажется странным, но все же. Интересует ритм жизни и работы в Канаде. Например в Израиле все очень быстро и динамично. Постоянно куда-то бежишь, миллион дел, всего не успеть. Так же и на работе, постоянный бег куда то) Как с этим в Канаде?
-
По длительности жизни один из лидеров вроде + недорогая, на айтишную ЗП (небольшую) очень даже ничего)
-
Плюс дизайн, статьи, фото, видео, выставки, 3д, wordpress
-
На севере Испании посвежее)