(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
Thanks guys! 💕
-
Individuals from Ukraine are also eligible to complete the self-declaration to state the amount of their foreign driving experience, which will be applied to their new Ontario driver record. Drivers who complete the self-declaration and have at least 24 months of driving experience will be exempt from the mandatory time periods required under Ontario’s Graduated Licensing System and must complete all testing, including vision, knowledge and both G2 and G road tests. If less than 24 months is self-declared, wait times between testing will be reduced accordingly based on driving experience.
-
Просто я не можу знайти якусь оф.інфу, де було б сказано, що при наявності свіжовиданних прав в іншій країні в Канаді все одно треба йти в автошколу(
-
Я маю на увазі інше: чому з наявністью нових укр.прав не можна просто сдати екзамени g1 та g2 без очікування 1 рік/8 міс з автошколою?
-
Враховується час тимчасових прав(2 роки) + основних?
-
Тобто якщо права «свіжі», то від g1 до g2 все одно треба чекати рік?
-
Дякую всім! Зрозуміла. Вчуся водити, а сдаватиму вже на місці.
-
Дякую. А ціні майже києвські.
-
Щодо вартості: в Онтаріо це ~120 C$ G1-G2 + ~100 C$ G Full. Це тільки екзамени в Drive Test Стосовно вартості навчання, курсів, інструктора - не підкажу. Єдине що: перед Full G я брав 2 години занять з інструктором на своєму авто за C$ 60/год
-
Дивлячись яка провінція бо вони всі мають різні правила стосовно отримання нового посвідчення та обміну існуючого. Свіжовидане посвідчення можуть не прийняти, але я б почав тренуватися якомога раніше щоб набути практики та впевненості за кермом
-
Дорогие канадские водители. А подскажите, пожалуйста, такое. Я не вожу машину, но понимаю, что в Канаде не пропетляю без авто. Как думаете, стоит ли в оставшиеся пару месяцев рыпаться получать украинские права и потом менять, или сразу получать в Канаде? Сколько это там стоит? Спасибо.