(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Просто я не можу знайти якусь оф.інфу, де було б сказано, що при наявності свіжовиданних прав в іншій країні в Канаді все одно треба йти в автошколу(
-
Я маю на увазі інше: чому з наявністью нових укр.прав не можна просто сдати екзамени g1 та g2 без очікування 1 рік/8 міс з автошколою?
-
Враховується час тимчасових прав(2 роки) + основних?
-
Тобто якщо права «свіжі», то від g1 до g2 все одно треба чекати рік?
-
Дякую всім! Зрозуміла. Вчуся водити, а сдаватиму вже на місці.
-
Дякую. А ціні майже києвські.
-
Щодо вартості: в Онтаріо це ~120 C$ G1-G2 + ~100 C$ G Full. Це тільки екзамени в Drive Test Стосовно вартості навчання, курсів, інструктора - не підкажу. Єдине що: перед Full G я брав 2 години занять з інструктором на своєму авто за C$ 60/год
-
Дивлячись яка провінція бо вони всі мають різні правила стосовно отримання нового посвідчення та обміну існуючого. Свіжовидане посвідчення можуть не прийняти, але я б почав тренуватися якомога раніше щоб набути практики та впевненості за кермом
-
Дорогие канадские водители. А подскажите, пожалуйста, такое. Я не вожу машину, но понимаю, что в Канаде не пропетляю без авто. Как думаете, стоит ли в оставшиеся пару месяцев рыпаться получать украинские права и потом менять, или сразу получать в Канаде? Сколько это там стоит? Спасибо.
-
ТРО Мюнхен