(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я написал, они наверное все финансы считают свои, никто не отвечает )))
-
А от какой суммы они чекают ? Мы ж к примеру не указываем там переводы между друзьями, не большие там какие-то суммы, а какой лимит никто не знает ?
-
а можно плз ссылку на фин чатик?
-
По хорошему - да. Можешь ещё в финчатике спросить
-
Ноубади ?)
-
да )
-
Если ты работаешь как Емплоии, и что-то паралельно ещё как шабашки получаешь на venmo, paypal or some other method, это нужно указывать в декларации будет ?
-
Всім привіт 👋, ми успішно закриваємо не перші збори, і на даний момент наша допомога необхідна хлопцям із 128 бригади, які беруть участь у контрнаступі. Під час наступу, у них згоряють і губляться речі, і з цієї причини я відкриваю збори, на штани, термо білизну, фліски та медичні компоненти. Загалом нам потрібно близько 200,000 гривень. 🤙 Як допомогти фінансово? 💡 Карта Monobank: 5375411201254062 💡 Банка: send.monobank.ua/jar/7PZrPpCRkk 💡 Інші платіжні методи (Iban, wise, USDT), а також звіти з витрат коштів ви зможете знайти на сайті: ua-army.life 💡 Моя персональна інстаграм сторінка: www.instagram.com/anton_leopolis/ 🤙 Як я ще можу допомогти? Поширіть це повідомлення серед своїх друзів, колег, соціальних мереж.
-
Дісклеймер суб'єктивна думка Для бріфа я б лишив лише другий абзац, тільки б додав у нього термін досвіду В секції досвіду та пет проджекту булет поінти розписані занадто детально та в цілому читаються як "робив свою роботу". Я б скоротив їх лише до тих вказавши ключові досягнення, або якщо такі складно придумати, то хочаб скороти до тих які на твою думку несуть найбільше значення.