(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можливо комусь буде цікаво DCS together with Vector are starting TUSK: an upskilling program, taking individuals who know how to write code, and training them to be ML developers. tusk.utoronto.ca The ideal student has been out in industry for a few years as a software engineer (or similar), and now wants to become an ML Developer. We will work with them not only on training, but also on soft skills (and on job placements). We have a few (5-10) scholarships available for Ukrainians displaced to Canada by the war, making the program effectively free for them. The first class starts October 1
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, наскільки важко знайти роботу у Канаді? 4 роки досвіду FullStack TS більше бек + AWS, англійска B1
-
короче , треба попотіти трішки))
-
Я поки шукав можливість записатись навіть десь бачив лінк на гітхаб але одразу не зберіг а потім десь загубилось, але там казали що його треба доробити трохи
-
А ЩО ЗА БОТ?
-
Моя думка що вони спочатку букають все що можна а потім під клієнта відмовляються від потрібного часу та наступну годину вже записують його за допомогою бота. Я два тижня ловив і коли хтось відмовлявся то сайт дуже гальмував, а коли не було слота то сайт працював як треба хоча його перевіряла та сама кількість бажаючих.
-
Мені вдалося записати себе та дружину може тільки тому що минулого понеділка вони дозволили записувати тільки по одному.
-
На мою думку там більшу частину забукали ділки щоб перепродавати за гроші.
-
хм, може можна й так попроситись.. а як вам вдалось записатись?
-
В мене у Львові склалося враження, що там всі слоти забиті, а люди не приходять. Бо я прийшла на 15 хв раніше - і нікого взагалі, хоча кабінет один. Я ще встигла збігати роздрукувати листи. А чоловік був записаний на через годину, так спитали, чого зі мною не прийшов
-
дякую!!!