(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не благодари t.me/uaitincanadaOfftopic
-
Офтоп варіант теж
-
Ну так сходи в оффтоп чат.
-
Цей всім ок, але не про айтішні штуки тут трохи офтоп. Адекватний - такий як цей 😁 неадекватний - 90% постів питання як вклеїти foil less, безкоштовний чартер і т д
-
Тогда define "адекватный". Чат о чём? И собственно чем этот плох?
-
В когось є лінк на адекватний чат українців в Канаді? Не ті, де 100500 питань як вклеїти foil less візу і як попасти на безкоштовний чартер.
-
Люди привіт, питання. Хто в курсі, які є в Канаді компанії/програми які беруть до себе на стажування, або навчають і потім забирають до себе працювати.Цікавить frontend dev, web site dev, більше цікавить саме розробка сайтів, але не принципіально. Я знаходжуся в Вінніпезі і закінчую курси(буткемп) і розумію, що є гарна основа, а треба практика. А хочуть переважно вже з досвідом з того що бачу. Зараз працюю над своїм портфоліо, там треба його ще допрацьовувати, але поки як є. creativefrontend.glitch.me/ Дяк за будь-яку інфу ✌️ Люди, привет, вопрос. Кто знает компании/программы в Канаде, которые берут на стажировку, либо обучают и потом к себе забирают. Интересует frontend dev, web site dev, хочу в разработку сайтов, но не принципиально. Я нахожусь в Виннипеге, заканчиваю онлайн курсы(буткемп). Но понимаю, что это хорошая основа, надо практика. А хотят преимущественно уже с опытом. Сейчас работаю над своим портфолио, там надо еще дорабатывать, но хотябы так. creativefrontend.glitch.me/ Спасибо✌️
-
Го во флуд
-
Ну т.е. ты просто других не видел
-
Фин отчёты продаж контента с фури) По сравнению с другими категориями)
-
Фин отчёты чего?
-
Как не грустно это признавать...
-
Фури топ. Я видел кое-какие фин отчёты))
-
Не обязательно даже фурри.