(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт) В кого вже є досвід в цьому, поділіться, будь ласка Це нормальна практика, коли канадський роботодавець готовий запропонувати офер, а я ще хочу подумати, бо ще інші співбесіди заплановані? Чи не проморозять потім мене😅 як правильно це зробити, щоб потім не лишитися ні з чим? скільки часу в теорії кандидат мати щоб «подумати»? А то в Україні я проходила тільки одну співбесіду за весь час, хоч тепер бачу краще було б більше😨
-
@wtsiamruk
-
Після 41р по 10 балів за рік ріжуть
-
Після 30 років за кожен рік старості - 5 балів від базових 100 балів До 30р - сто балів
-
не снижают а не добавляют. с 48 по моему 0 выходит
-
вы тут щас про баллы. хочу спросить. возраст же отнимает баллы когда ты старье. каков принцип снижения балов? после скольки? начинают снимать за каждый год по энному кол-ву? ( это в ЕЕ вроде видала такое )
-
странно звучит не как гуаножуй если напрямую. может тех збс а вкусовщина хромает или сам портфель? не знаю(
-
Ой, дофига. В нормальную контору устроилась лет 10 назад(до этого дизайнила сайты-индивидуальные), на зп 600 баксов. Но когда вот искала работу в прошлом году и в 2019 жаловалась, что зарплаты маленькие предлагают. Она напрямую с иностранными конторами работает, не через галеры.
-
через полгода+ сменить работу
-
Я хотів 50+50 😂
-
Я так подивилась на EE і думаю пробувати через провінцію подаватись. По ЕЕ в мене зараз десь 450 балів. Хто знає скільки треба прожити потім в BC якщо вони оберуть мене на pr?
-
И он должен быть бессрочным, но я не помню для какой программы эти правила