(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так подивилась на EE і думаю пробувати через провінцію подаватись. По ЕЕ в мене зараз десь 450 балів. Хто знає скільки треба прожити потім в BC якщо вони оберуть мене на pr?
-
И он должен быть бессрочным, но я не помню для какой программы эти правила
-
Офер считается валидным на протяжении полугода, если не ошибаюсь
-
Ну так, а 50 балів додатково за джоб офер як отримати без лміа?)
-
Детальніше плз
-
Бавлюсь з балами для CEC, valid job offer supported lmia додає 50 балів, мабуть тупе питання, але, теперішній роботодавець враховується ж? Типу це не має бути джоб офер в плані пропозиція для роботи, може бути і існуючий емплоймент? Друге питання, In most cases, a valid job offer must be supported by a Labour Market Impact Assessment (LMIA). The employer has to apply for one from Employment and Social Development Canada/Service Canada. Наскільки це гемор для компанії, чи йдуть вони на таке?
-
Це я просто пояснила, чому в нас іноді не дуже ставлення до граф.дизів і відповідно зп
-
ну я училась при академии исуссств и в диз вузе, я говорю именно о людях с бакалавром искусств итд
-
скок опыта? хорошо передергивает у крутяков мб
-
В нас багато людей, хто називає себе граф.дизом або ui в тому насправді погано розбираються. Більшість ніде не вчилась, і не хоче. Думають, що це шось типу таланту.
-
ой ребята тема больная. прыгну во флудилку про демпинг историю распишу можеь и вам полыхнет
-
щас в граф дизе проблема. раньше граф диз шли как-веб дизайн мокапы знаешь и молодец. а щас и юи их знай и еще должен чето какие то основы кодинга , как оно, фронт энд или то не оно? типа чтоб кликабельность была работла. тупо припухли. а зп...
-
ваще несправедливо почему кто то знает 4 языка програмирования и он куркуль а я знаю 8 програм и 20 лет рисую оттачиваю руку и мне 2к))))
-
ну там же и еб*тни много. граф диз плегче но вот видео монтаж, 3дшка, АНИМАЦИЯ, вфикс это же тоже видеомонтаж, ваще моушен он типа оч переплетен. я резюме щас написала смотрю и думаю какой я молодец сток всего знаю 4+ ода опыта а укры 2500 предлогаю и то плати налоги сама и торгуются