(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ребят, вопрос, мб кто посоветовать может. Допустим такая ситуация, я год-полтора работаю в Онтарио, потом мне предлагают работу в БС, могу ли я податься и на oinp и на тех пнп БС? Или нужно выбрать только одну программу и сделовать ей? Раньше чем через год работы я не уеду с Онтарио, но не хочется терять год работы и начинать все заново в БС. Или можно по общеканадскому CEC подаваться? П.с или лучше в канадакакнадо писать или им.адвокатам?
-
Смотрите, средняя величина контракта около 700К. Миллионные сделки подписываются месяцами и это контракт на несколько лет. Комиссия в айти не просто с продажи, там важна маржа, а часто продают даже с отрицательной маржой, чтобы получить следующий контракт. Контракт на 300М в айти огромная редкость в этой стране. И это будет очень проблемная сделка. Как пример - сделка Минобороны сша с Майкрософт и судебная тяжба из-за этого с Амазон
-
В мене був кейс, шо в Ейрбнб автоматом апрувнуло хату, я дзвоню власнику, а той включив дурачка, шо я тільки зареєструвався, я взагалі в іншій провінції, сьогодні заїхати не вийде. Гроші потім верну, як доберутся до компа. Написав в супорт, шо за фігня, шо в мене поїздка зривається- то все вернули, ше і дали знижку на наступний раз...
-
У хороших несколько М в год, они ж нередко бонусом получают 1-2% от суммы контракта
-
Ні, я загалом розумію рієлтора, first come first serve, йому основне комісію отримати, а кому здати плювати. І якусь мінімальну гарантію, що зараз я кажу що беру квартиру, він відміняє всі наступні апойнтменти, а потім через два дні я даю задню, то йому дуже не ок. Тому зовсім мінімальний депозит (1/3) make sense. Ми самі дуже зацікавлені в тій квартирі і такі умови нам ок. Просто при будь якій передоплаті завжди є мінімальний, проте ризик, що тебе можуть кинути. Тому мене цікавить чи таке поширене в Канаді і чи якщо що банк допоможе (вже розумію що ні)
-
Креатин + сон + тренування 😬
-
Скажите пожалуйста а где именно в портале должна быть эта мед форма видна? Это вы уже входили через банк на портал?
-
Зрозумів, будемо думати
-
Я тут меньше року, тому хз. Я би запропонував або вже підписувати доки, і вже заплатити, або доки і гроші на наступний тиждень.... Мого знайомого чуть не киданули в Торонто. Сказали якісь його знайомі(наші) шо ручаються за людину, то їх добра клієнтка. Та людина(теж наша) запропонувала чуваку дати завдаток, шоб іменно йому здали квартиру. Нібито там зара ремонт, а потім зразу йому здадуть. І він вже був готовий давати завдаток, але найшов ше одних спільних знайомих, які йому сказали, шо танта людина не одних вже киданула. Тому підсумовуючи: робіть шо хочете, але я би радив організувати гроші і підписання в один момент
-
а, ну тут сложно, да.
-
Теж не уточнив, маю підозру, що кінець робочого тижня
-
А чего подписываете аж на следующей неделе?
-
Они не имеют права требовать ковид серт 🤷♂️