(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мне кажется что в итоге только хуже, отскочит оно обратно непонятно когда, а аренда уже вот прямо сейчас взлетела
-
Це воно і є. В Онтаріо ціни полетіли вниз. Але для людей воно не стало доступніше, навпаки. Із-за процентних ставок. Отут більше статистики по Онтаріо housesigma.com/app/en/market?municipality=10343&community=all&house_type=all&ign=
-
Цікаво наскільки це надовго, наче планували якусь двіжуху щоб ціні нижчіми ставали
-
Літом було багато оголошень таунхаусів в Оттаві за 2000. Зараз рента виросла до 2300...
-
мда, похоже пентхауз отменяется
-
аа) ні, це швидше була нотатка в розрізі того як ринок відреагує будинок-то подешевів але моргадж став навпаки більший. і основна срака в тому, що ти не тіло кредита гасиш, а просто годуєш банк
-
Да можно было эти деньги на пенсию откладывать
-
так звісно негативна у фінчаті чувак пише: У друга был платёж 2800 когда брал ипотеку весной. Сейчас 4200 платёж Была ставка 1.8 Сейчас 4.55.
-
Уже подняли и дальше будут, ага
-
То вже можна кредит юніон відкривать
-
я думаю не дуже багато людей має хоч півляма готівки
-
ну це мало б суттєво вплинути на ринок звісно
-
Я говорил со знакомыми с банков, мнение что 6% в течении 3 лет это максимум
-
доречі сталася епохальна подія, короче я вже рік одним оком дивлюсь на будинки у нашому районі так ось - минулого тижня один виставили на 100к дешевше ніж він був був 950, став 850 Він фіговий і потребує реновейшен, але все ж таки. До цього я не помічала щоб за меншу ціну виставляли
-
Більш цікаво як ринок реагувати буде
-
*BANK OF CANADA HIKES POLICY INTEREST RATE BY 75 BPS TO 3.25% єхєхє цікаво до якого рівня його в ітозі задеруть Я говорила з чуваком з банку сібс, він вважає що десь за два роки вниз піде
-
Бачив, дякую)))
-
Гудок пішов
-
Купил канадский номер в Fongo, при звонке на него из Франции система отвечает, что not in use. Кто-то может помочь сделать тестовый звонок с канадского номера чтобы проверить? 2267067612
-
Там теж тре рахувати бали, як в BC tech Pilot? Тут всюдт один підхід. Гуглите BC Skilled Worker draw , щоб побачити статистику скільки людей відібрали по ній і з якими балами, чи умовами. Далі дивитеся на свої бали, чи умови і розумієте, чи проходите
23 Jan 2023, 01:02
87017/644625
12 minutes ago