(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну це логічно, так
-
та є оголошень достатньо, проблема в тому, що відписує 1 з 10
-
Встречаются, но редко. И просят больше чем за голую квартиру.
-
я просто так не пригадаю щоб бачила з меблями на довгий період
-
Это ж всё в Варшаве?
-
ну, можна і не кондо, мені навіть не кондо більше подобається)
-
меблированная хата в кондо за 1.8))) гуд лак)
-
знаю, саме з меблями і складнощі))
-
з fully furnished можуть бути складнощі з іншого боку я ринок апартів геть не шарю Ми свого часу теж шукали ріелторку, я розмовляла з однією і вона сказала що багато хто не хоче з орендою співпрацювати, гемору багато а бабла не дуже
-
fully furnished 1bdrm condo/apartment, бажано не в даунтауні, хороша транспортна розв'язка, не на півночі, до 1800 кадів ( за 1800 має бути щось дуже хороше, за 1500 нормальне)
-
А що саме шукаєте, якщо не секрет?
-
ага, там теж дивився, нічого відповідного для себе не знайшли
-
В мене правда навіть деякі HR просили відправити фото ворк перміта, бо не виріли що він в мене є 😂
-
Якшо шо ми просто на realtor.ca самі дивились і потім дзвонили, там в ітозі і знайшли. Фб маркет та кижижи у нашому випадку себе не виправдали, але ми шукали саме будинок, може з кондо там краще справи
-
Канадський номер можна купити в Fongo. Адресу і номер тре підлаштувати, бо в багатьох налаштовані автоматичні фільтри, бо не хочуть бавитися з візою і не хочуть чекати кота в мішку по пів року(типові строки, не для українців). Ше буде питання, чи тре вам visa sponsorship. Кажіть, що ні, що маєте work permit дійсний до такої дати.
-
Lev Abramovich [email protected]. Я мав справу і задоволений.