(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Був там тиждень. Там прикольна природа. Купа пляжів. Купатися в океані - тот так з натяжкою напевно) +18 все таки... Трошки замітно, шо бідніша інфраструктура. Але якщо маєте Джоб офер - то я би пожив як мінімум до ПР. А там вже поймете, чи лишатися.З оферами і компаніями там вроді не густо. Але коли будете мати ПР - то є повно рімоуту. Ше там шикарна вартість життя в порівнянні з Торонто / Ванкувер
-
Лендлорд є приватна особа чи компанія? Приватна особа начебто не може таке робити. У компанії (якщо є бізнес акаунт) є direct debit. Ну думаю це компанія, інакше б нащо їм той войд. Взагалі є функція СТОП в онлайн банкінгу. Але це може не дуже-то працювати. Гарна практика мати окремий рахунок і на нього чітко класти, щоб не прийшла нікому думка зняти з вас за 3 місяці
-
А поясніть будь ласка як то працює, от я дав воід чек наприклад лендлорду. Як він без мене зробить так щоб йому там кожен місяць має 3000$ нараховуватись? Наскільки я зрозумів такі дані на тому чеку не вказуються і як потім наприклад "зупинити" цю підписку?